Nieuws

Overblijf

28 september 2021 - Het gebeurt regelmatig dat ouders hun kind(eren) toch komen ophalen, terwijl zij eigenlijk zijn aangemeld bij overblijf. De regel is dat dit vooraf doorgegeven moet worden aan de administratie. Monique kan het dan doorgeven aan de overblijf. Wel is het zo dat als de leerling structureel is aangemeld voor één of meerdere dagen overblijf en de leerling toch wordt opgehaald, dat de administratie géén bedrag zal terugbetalen. Dit zou te veel administratieve tijd kosten.

Kinderboekenweek

28 september 2021 - Woensdag 6 oktober start de kinderboekenweek! Dit jaar is het thema: Worden wat je wil!

De dag van de opening (6 oktober) willen we graag dat alle kinderen als een beroep verkleed op school komen. Beroepen waar u dan aan kunt denken: postbode, politie, dokter, brandweer, militair, monteur, fotograaf, stewardess, kok, timmerman, kapster, boer, ober, enz.

Tijdens de kinderboekenweek van 6 oktober tot en met 15 oktober zijn er verschillende activiteiten in de school en in de klas. Er is onder andere een poppentheater, er komen schrijvers op school en de voorrondes van de voorleeswedstrijd staan centraal in de klassen. Op dinsdag 12 oktober nemen alle kinderen en leerkrachten hun lievelingsboek mee naar school en nemen het die dag overal mee naartoe. Als de schoolbel gaat, moet iedereen 10 minuten lezen, dus ook als we bijvoorbeeld buiten spelen!

Maar we hebben ook uw hulp nodig! Heeft u een interessant beroep en komt u er graag in de klas van uw zoon/dochter over vertellen? Laat het dan weten aan de juf of meester van uw kind! We willen de kinderen graag met zoveel mogelijk verschillende beroepen kennis laten maken!

Ziekmeldingen en/of dokersafspraken

31 augustus 2021 - Mocht u uw kind moeten ziekmelden of een doktersafspraak willen doorgeven, zouden wij u willen vragen om dit zoveel mogelijk via Social Schools te doen. Deze afmeldingen komen niet alleen bij de leerkracht terecht, maar ook bij de administratie.