Nieuws

Sportdag-Alternatief

14 juni 2021 - Zoals u al heeft kunnen lezen in één van de vorige nieuwsbrieven zijn wij druk bezig om voor de kinderen het schooljaar op een gezellige manier af te sluiten. De gymleerkrachten van Diemen hebben een plan ontwikkeld om een alternatieve sportdag te organiseren voor de groepen 5 t/m 8. Deze vindt plaats in de week van 28 juni. Meer informatie voor de betreffende ouders volgt zo spoedig mogelijk.
In de laatste schoolweek willen wij voor de kinderen in de groepen 1 t/m 4 ook een alternatief “sportprogramma” organiseren. Zodra daar meer over bekend is, krijgen ook deze ouders alle benodigde informatie.

Film

19 april 2021 - In de nieuwsbrief van 8 maart hebben wij u gemeld dat er een filmpje gemaakt wordt, waarin wij in vogelvlucht laten zien hoe het onderwijs op de Ark vorm krijgt. Deze film is zo goed als klaar en zal vermoedelijk vanaf volgende week op onze website te zien zijn. Houdt u dus onze website de komende tijd in de gaten: het filmpje geeft een mooie impressie van onze school!

Voedingsbeleid

22 maart 2021 - We merken de laatste tijd dat kinderen soms andere dingen meenemen, dan volgens ons voedingsbeleid is toegestaan. Een aantal jaar geleden hebben we met alle scholen van Diemen afgesproken wat kinderen wel op school mogen nuttigen en wat niet. In het kort gezegd komt het er op neer dat kinderen groente, fruit of een belegde boterham mee mogen nemen en als drinken water of melk. Voor het complete overzicht kunt u het “beleid gezonde voeding” vinden op deze website onder het kopje "Beleid".