Nieuws

Start schooljaar!

25 augustus 2022 - Maandag 29 augustus start het nieuwe schooljaar. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie heeft gehad, lekker tot rust is gekomen en dit schooljaar weer fris kan starten!

De nieuwe kalender staat op de website en deze krijgen de kinderen bij de start van het schooljaar op papier mee naar huis. Hierop kunt u alle activiteiten, vakanties en ook studiedagen vinden.

Aankomend schooljaar mogen de ouders één dag per week mee de school in. In september (en 29 augustus) is dit op maandag, in oktober op dinsdag, in november op woensdag enz. Dit geven we ook aan op de deuren.

Wij zijn klaar voor de start en wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

 

Sportdag

20 juni 2022 - Juf Wendy heeft weer een leuke sportdag voor ons georganiseerd! 

Op verschillende velden van SV Diemen waren verschillende onderdelen klaar gezet. 

 

Ook willen we onze dank uitspreken naar alle hulpouders. Zonder uw hulp kunnen we dit soort dagen niet organiseren!

De vader van Leah maakte nog een leuk filmpje van de sportdag! Bekijk het filmpje hier:

https://youtube.com/shorts/Ra5EZchJwKA?feature=share

Voorjaarsfeest

17 juni 2022 - Het was eindelijk weer tijd voor ons voorjaarsfeest! Na een aantal jaar dat we dit niet konden organiseren kon het nu weer doorgaan! 

Er waren verschillende spelletjes en een stormbaan voor de kinderen, op verschillende plekken waren lekkere hapjes te verkrijgen, op het podium was Ark-got-talent te zien en kinderen konden zich laten schminken. In de speelzaal werden van elke groep gemaakte spullen verkocht voor het goede doel en we sloten het feest af met de trekking van de grote loterij. 

We kijken terug op een drukbezocht en geslaagd feest!

Schoolreisje

Schoolreisje

13 juni 2022 - Maandag 13 juni gingen de groepen 1 t/m 6 op schoolreisje.

Groep 1/2 ging naar Speelpark Oud Valkeveen. Groep 3/4 bracht een bezoek aan de Julianatoren en groep 5/6 ging een dagje naar Drievliet!

In het fotoalbum vindt u een leuke impressie van deze dag!

Koningsspelen

22 april 2022 - Vandaag speelden wij de Koningsspelen! We zijn gestart met een gezond ontbijt van de Jumbo.

Juf Wendy had zowel buiten als binnen in de gymzaal verschillende sport- en spelactiviteiten uitgezet!

Bekijk het fotoalbum voor een sfeerimpressie!
Bekijk fotoalbum ›

1 april!

1 april!

01 april 2022 - 
Lees meer ›
Bekijk fotoalbum ›

Sponsorloop Oekraïne

23 maart 2022 - Woensdag 16 maart hebben we een sponsorloop gelopen voor Oekraïne. 

In verschillende rondes liepen de kinderen rondjes om de school. De kleuters mochten het spits afbijten en hierna volgden de groepen 7 en 8, daarna de groepen 5 en 6 en als hekkensluiters mochten de groepen 3 en 4 rennen voor Oekraïne.
De burgemeester gaf het startschot van de eerste twee rondes voordat hij alle stembureaus ging bezoeken. In zijn speech gaf hij aan het bedrag te verdubbelen!

Het fantastische bedrag dat we met de hele school hebben opgehaald is €11.248,05. De burgemeester van Diemen heeft dit bedrag verdubbeld naar een totaalbedrag van €22.496,10! 

Overblijf

28 september 2021 - Het gebeurt regelmatig dat ouders hun kind(eren) toch komen ophalen, terwijl zij eigenlijk zijn aangemeld bij overblijf. De regel is dat dit vooraf doorgegeven moet worden aan de administratie. Monique kan het dan doorgeven aan de overblijf. Wel is het zo dat als de leerling structureel is aangemeld voor één of meerdere dagen overblijf en de leerling toch wordt opgehaald, dat de administratie géén bedrag zal terugbetalen. Dit zou te veel administratieve tijd kosten.

Kinderboekenweek

28 september 2021 - Woensdag 6 oktober start de kinderboekenweek! Dit jaar is het thema: Worden wat je wil!

De dag van de opening (6 oktober) willen we graag dat alle kinderen als een beroep verkleed op school komen. Beroepen waar u dan aan kunt denken: postbode, politie, dokter, brandweer, militair, monteur, fotograaf, stewardess, kok, timmerman, kapster, boer, ober, enz.

Tijdens de kinderboekenweek van 6 oktober tot en met 15 oktober zijn er verschillende activiteiten in de school en in de klas. Er is onder andere een poppentheater, er komen schrijvers op school en de voorrondes van de voorleeswedstrijd staan centraal in de klassen. Op dinsdag 12 oktober nemen alle kinderen en leerkrachten hun lievelingsboek mee naar school en nemen het die dag overal mee naartoe. Als de schoolbel gaat, moet iedereen 10 minuten lezen, dus ook als we bijvoorbeeld buiten spelen!

Maar we hebben ook uw hulp nodig! Heeft u een interessant beroep en komt u er graag in de klas van uw zoon/dochter over vertellen? Laat het dan weten aan de juf of meester van uw kind! We willen de kinderen graag met zoveel mogelijk verschillende beroepen kennis laten maken!

Ziekmeldingen en/of dokersafspraken

31 augustus 2021 - Mocht u uw kind moeten ziekmelden of een doktersafspraak willen doorgeven, zouden wij u willen vragen om dit zoveel mogelijk via Social Schools te doen. Deze afmeldingen komen niet alleen bij de leerkracht terecht, maar ook bij de administratie.